Plaatsingsmogelijkheden bij st. Jan Baptist Kerkrade:

Helaas hebben wij in sommige klassen geen plaatsingsmogelijkheden. Deze klassen zijn gemarkeerd in rood. In de overzichten hier beneden kunt u zien in welke klassen wij wél nog mogelijkheden hebben om leerlingen te plaatsen. Deze klassen zijn groen gemarkeerd. Voor vragen omtrent onze plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze Commissie voor de Begeleiding onder telefoonnummer 045-5411298.

De toelichting van de besturen betreffende beperkte instroom gespecialiseerd onderwijs is hier in te zien.

Unit A

In deze unit zitten leerlingen van 4-18 jaar oud. Klas A1, A2, A3 en A4 zijn SO groepen. De groepen A5, A6 en A7 zijn VSO groepen. We richten in deze unit onderwijs in voor leerlingen met een cognitieve beperking inclusief autisme.

Klas A1

Klas A2

Klas A3

Klas A4

Klas A5

Klas A6

Unit A7

Unit B

In deze unit zitten leerlingen van 4-18 jaar oud. Klas B1, B2, B3, B4 en B5 zijn SO groepen. De groepen B6 en B7 zijn VSO groepen. We richten in deze unit onderwijs in voor leerlingen met een cognitieve beperking.

Klas B1

Klas B2

Klas B3

Klas B4

Klas B5

Klas B6

Unit B7

Unit C

In deze unit zitten leerlingen van 4-18 jaar oud. Klas B/C instroom en C1 zijn SO groepen. De groep C2 is een VSO groep. We richten in deze unit onderwijs in voor leerlingen met een cognitieve beperking op het laagfunctionerende niveau.

Klas B/C instroom

Klas C1

Klas C2

Unit D

In deze unit zitten leerlingen van 4-18 jaar oud. Klas D1 is een SO groep. De groepen D2 en D3 zijn VSO groepen. We richten in deze unit onderwijs in voor leerlingen met een cognitieve beperking op het laagfunctionerende niveau inclusief autisme en zorg.

Klas D1

Klas D2

Klas D3

Unit E

In deze unit zitten leerlingen van 4-18 jaar oud. Klas E1 is een SO groep. De groepen E2 en E3 zijn tevens SO/VSO groepen ondergebracht op het terrein van Op de Bies in Landgraaf. We richten in deze unit onderwijs in voor leerlingen met een cognitieve beperking op het laagfunctionerende niveau inclusief autisme én hoge mate van zorg.

Klas E1

Klas E2

Klas E3